Hitta dina kunder

Familj, vänner, bekanta, grannar och föräldrars arbetsplatser, träningskompisar mfl. Berätta för släkt och vänner att ni säljer. Be mamma och pappa ta med katalogen till sina arbetsplatser. Du kanske kan få komma dit och själv ta upp beställningar. Man kan be att få ett antal extra kataloger och beställningsblanketter.

Gå runt på din gata, till dina grannar. Presentera dig själv, vilken förening du kommer från och vad ni samlar pengar till. Erbjud kunden att behålla katalog (ni kan få fler kataloger om ni önskar) och beställningsblankett och säg att du kommer tillbaka dagen efter och hämtar beställningsblanketten. Ni kan gå runt tillsammans några stycken i ert område och plinga på hos grannar.

 

 

 

Sms och mejl

Skicka ett trevligt sms eller mejl till ”alla du känner”. Berätta att ni håller på och säljer Mixboxen för att få ihop pengar till ex ert träningsläger och att de alla kan gå in på hemsidan och kika i katalogen och sen höra av sig till dig med vad de önskar beställa. Ni får även en länk till Katalogen på Mixboxens hemsida samt katalog i pdf som ni kan skicka ut.

 

Facebook

Har du Facebooksida (eller dina föräldrar) kan du posta ett inlägg om att du säljer våra produkter för att få ihop pengar till laget, klassen eller föreningen.

Hemsida eller blogg

Om du/ni har en blogg eller hemsida kan ni där tala om att ni säljer våra produkter så att de som följer er vet att ni säljer. Gilla oss på Facebook