Så fungerar det

Mixboxen har inga säljkrav. 

När ni bestämt att ni vill starta utser ni en Kontaktperson som kommer vara länken mellan er och Mixboxen. (Observera att kontaktpersonen måste vara 18 år fyllda). Hör av er till oss när ni önskar starta så ordnar vi med ”Återförsäljar-avtal” till Kontaktpersonen.

Vi sänder över allt material ni behöver för att genomföra försäljningen. Kataloger och beställningslistor, en till varje säljare (fler om man så önskar). Vanligt är att man säljer under 3-4 veckor. Det är ni som bestämmer hur länge ni önskar sälja. Varje junior registrerar sina ordrar på webben.

Kontaktpersonen får en inloggning för att kunna hantera sina säljares inloggningsuppgifter samt se över och godkänna lagets total beställning innan den skickas till Mixboxen. Allt sker via webben.

Att vi packar alla beställningar per säljare har blivit väldigt uppskattat. Smidigt och enkelt.

Alla juniorer levererar sina sålda produkter och tar betalt.

Mixboxens faktura betalas och ni behåller mellanskillnads, smidigt och enkelt.

 

Tips är att sätta upp ett mål för hur mycket ni vill samla in och göra upp en plan för att lyckas med försäljningen. Jättebra om ni tillsammans pratar om vilket mål ni har med er försäljning.  Man kanske vill sätta säljkrav för att på så sätt få lite mer go i försäljningen och tjäna mer pengar. Läs gärna mer om vår BONUS.

 

 

Sälj till vänner och bekanta

Om ni vill så kommer vi gärna ut till er innan ni drar igång er försäljning och visar alla produkter (gäller Stockholm). Det har visat sig vara mycket uppskattat av juniorerna.

Man visar katalogen för vänner, bekanta, grannar, mammas och pappas arbetsplats etc. (Mycket bra att informera om att många av våra produkter är billigare än ute i butik).

Ni får en länk till Katalogen på vår hemsida som ni kan skicka till era kontakter. Katalog i pdf-format får ni också som går utmärkt att skicka. Använd er gärna av sociala medier ex Facebook. Beställnings-blanketten fylls i av de som önskar beställa.

Beställning till Mixboxen

När försäljningen är klar registrerar var och en i gruppen in sina beställningar via webben. Kontaktpersonen är den som administrerar säljarnas respektive inlogg. Kontaktpersonen är den som får en sammanställning och som den sänder in lagets totala beställning till Mixboxen.

Leverans och betalning

Alla varor levereras till Kontaktpersonen efter ungefär 2 veckor (eller av Kontaktpersonen annan angiven leveransadress). Vi kan exempelvis komma ut till en träning. Allt är packat per junior så det är bara att lämna ut.  Juniorerna levererar ut de beställda produkterna och tar betalt. Mixboxens faktura betalas och ni behåller mellanskillnaden, er förtjänst.

Fraktfritt vid beställning av 300 produkter och därutöver. Leverans antingen av oss eller med DHL.  Lag, föreningar och skolklasser från Stockholm, Mälardalen erhåller FRI FRAKT.                                                                                                                         En försäljningsomgång brukar ta ungefär 5-8 veckor.

Lag, föreningar och skolklasser i Stockholm och Mälardalen

Då alla föräldrar, tränare och ledare gör ett fantastiskt jobb, helt ideellt, vill vi göra försäljningen av Mixboxen så enkelt som möjligt för laget, föreningen eller skolklassen. Inom hela Stockholm och Mälardalen är det fri frakt. Alla lagets beställningar packar vi per säljare. Vi kommer tillsammans med Kontaktpersonen överens om var vi ska leverera. Hem till Kontaktpersonen, på en träning, ett föräldramöte etc. Dit ni vill att vi levererar, levererar vi. Vi levererar allt per junior så det är bara att lämna ut. Kontaktpersonen får en följesedel där det framgår vad som delats ut och till vem. Smidigt och enkelt.

Frågor & svar