Så fungerar det

När ni bestämt att ni vill starta utser ni en Kontaktperson som kommer vara länken mellan er och Mixboxen. (Observera att kontaktpersonen måste vara 18 år fyllda).

Hör av er till oss när ni önskar starta så ordnar vi med ”Återförsäljar-avtal” till Kontaktpersonen samt bestämmer er försäljningsperiod. Vanligt är att man säljer under 3-4 veckor.

Vi sänder över allt material ni behöver för att genomföra försäljningen. Kataloger och beställningslistor, en till varje säljare (fler om man så önskar).

Kontaktpersonen får en länk till ett formulär som ska förmedlas till alla som säljer. Var och en lägger in sin totala beställning och formuläret stänger vald onsdag kl 24.00. Kontaktpersonen kan följa alla beställningar som läggs in. Strax efter att formuläret stängt skickas en sammanställning till kontaktpersonen.

Er beställning skickas.

Alla säljare levererar sina sålda produkter och tar betalt.

Mixboxens faktura betalas och ni behåller mellanskillnaden, smidigt och enkelt. Betalningsvillkor 15 dagar.

Mixboxen har inga säljkrav. 

 

Tips är att sätta upp ett mål för hur mycket ni vill samla in och göra upp en plan för att lyckas med försäljningen. Jättebra om ni tillsammans pratar om vilket mål ni har med er försäljning.  Man kanske vill sätta säljkrav för att på så sätt få lite mer go i försäljningen och tjäna mer pengar. Läs gärna mer om vår BONUS.

 

 

Sälj till vänner och bekanta

Visa katalogen för vänner, bekanta, grannar, mammas och pappas arbetsplats etc.

Länk till Katalogen på vår hemsida kan ni också skicka till era kontakter. Använd er gärna av sociala medier, ex Facebook.

Beställning till Mixboxen

Kontaktpersonen får en länk till vårt beställningsformulär som ska förmedlas till alla som säljer. Var och en lägger in sin totala beställning och formuläret stänger vald onsdag kl 24.00. Kontaktpersonen kan följa alla beställningar som läggs in. Torsdag förmiddag skickas en sammanställning till kontaktpersonen.

Leverans och betalning

Alla varor levereras till Kontaktpersonen efter ungefär 2 veckor (eller av Kontaktpersonen annan angiven leveransadress).  Säljarna levererar ut de beställda produkterna och tar betalt. Mixboxens faktura betalas och ni behåller mellanskillnaden, er förtjänst.

I Stockholm sker leverans av Mixboxen. Utanför Stockholm sker leverans med DHL. Frakt tillkommer. Fraktfritt vid beställning av 250 produkter eller mer.

En hel försäljningsomgång brukar ta ungefär 5-8 veckor.

 

Frågor & svar